Rólunk
A Csapat
a CHIANTI APARTMENTS mögött

Bemutatkozás

A CHIANTI APARTMENTS egy családi vállalkozás, mely prémium apartmanok, vendégházak és magánszálláshelyek üzemeltetésével foglalkozik, Veszprém, Balatonalmádi és Balatonfüred vonzáskörében.

Működésünknek három része van: a rövid távú ingatlan üzemeltetés, a szálláshely-minősítés és engedélyeztetés, illetve a szálláshely szolgáltatás. Ezen kívül home staging, home styling és fotózási szolgáltatásokat is nyújtunk, melyek kiemelten fontosak a mi területünkön. Törekszünk olyan színvonalat képviselni, mind a szálláshelyek, mind a szolgáltatások tekintetében, mely kiemelkedő és minőségben megkülönböztet minket más üzemeltetőktől. A munkánkat tekintve elkötelezett balatoniak lévén, ismerjük ezen gyönyörű részét Magyarországnak és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a  hozzánk érkező Vendégeink számára átadjuk az életérzést, melyet a Balaton szépsége ad. A velünk dolgozó szálláshely tulajdonosnak, pedig megadjuk a szabadságot, nyugalmat, biztonságot, az által, hogy tulajdonát a lehető legnagyobb precizitással, odafigyeléssel  és gondossággal kezeljük.

Legyen akár üzleti Partnerünk vagy Vendégünk, nálunk  "nyugodtan aludhat".

Lépjen velünk kapcsolatba és érdeklődjön szolgáltatásink, szálláshelyeink iránt!

Csapatunk

Dióssy Kata

Tulajdonos

Szálláshely-vezető

Foglalások, online megjelenés, egyéb működést érintő kérdésekkel kapcsolatos ügyintézés

Dióssy Csaba

Tulajdonos

Szálláshely-vezető

Operatív működéssel kapcsolatos ügyintézés

Varga Vivienn

Front Office Manager

Szálláshelyekkel kapcsolatos operatív feladatok ügyintézése

 

Szebényi Éva

Fotóművész

Fotózás, lakberendezés, home styling

Szabó Bernadett

Könyvelő

Könyvelés, számlázás, bevallások kezelése

Elégedett ügyfeleink

„Kedves szállásadó. Jól felszerelt, tiszta, ízlésesen berendezett, hangulatos szállás. Olyan mint a képeken. Külön örültünk a terasznak grillezési lehetőséggel, a dézsának és a balatoni kilátásnak az erkélyről.”

Attila, hu
Vitorlás Vendégház Vendége

„A szállás fantasztikus! Maga a ház is mesés, de a lakás egy csoda. A közösségi tér két nagy kanapéval szuper lehetőség esti beszélgetésre, szórakozásra. A konyha mindennel felszerelt: kávé, tea állt a rendelkezésünkre.. A központ közelsége ellenére is csendes a hálószoba, az ágyak nagyon kényelmesek, minden szoba légkondicionálóval van ellátva. Csaba nagyon kedves és figyelmes házigazda, mindenben a segítségünkre volt. Csak ajánlani tudom a szállást és bármikor nagyon szívesen vissztérnék!”

Viktoria, sk
Kossuth Loft apartman Vendége

„A helyszín nem is lehetne jobb, közvetlenül a központban, nagyon jól megközelíthető parkolóval. A házigazda nagyon barátságos volt, gyerekjátékokkal, babafürdővel stb. biztosított minket. A hely nagyon modern és stílusos. A házigazda a parkolóban találkozott velünk, hogy segítsen beilleszkedni, és az utolsó napon eljött, hogy segítsen fizetni a parkolásért, mivel nem volt helyi pénzünk. Nagyon lenyűgözött a segítsége tartózkodásunk során. Köszönöm 🙏”

Stephanie, mt
Szabadság tér apartman Vendége

„Lakás a sétány közelében, saját zárt parkoló. Az apartman tulajdonosa nagyon kedves, igyekezett mindent elmagyarázni és kellemessé tenni a nyaralásunkat. A lakástól nem messze élelmiszerbolt és kerékpárút található.”

Eliška, cz
Mikszáth apartman Vendége

„Veszprémi szálláshelyünk üzemeltetésére kértem fel a Chianti Apartments csapatát. Ez az első évünk, mint Vendégház, mind a szálláshely-minősítésben, mind az üzemeltetésben nagy segítségünk voltak, vannak.”

T.Zsanett
Vendégház tulajdonos

„Sajnos nincs időm a Vendégházzal foglalkozni, így felkértem a Chianti Apartments csapatát, hogy segítsenek. Annyira örülök, hogy végre nyáron volt időm a családomra és lett szabadidőm. Nagyon köszönöm munkájukat!”

 

H.Veronika
Berkenye Vendégház tulajdonos

„Nagyon köszönöm a Chianti Apartments csapatának, hogy a szálláshely-minősítés procedúrája lekerül a vállamról. Üzemeltetés tekintem nagyon precíz és megbízható cég,  nagyon szeretek velük dolgozni!”

K. Ágnes
Mikszáth apartman tulajdonos

„Nagyon kedves tulajdonosok. A fogadtatás nagyon meleg volt. A szállás jól felszerelt és jó helyen volt. A parkolóban díjmentesen tudtuk feltölteni e-autóinkat. Nagyon jól éreztük magunkat.”

Isabella
Berkenye Vendégház Vendége

„Az apartman önellátó volt. Izésesen, harmonikusan volt berendezve, a ház nem régiben lett teljeskörűen felújítva. Tetszett az elrendezése, a nappaliban található hálóhelység ötletesen lett elválasztva egy könyvespolccal. A konyha kiválóan felszerelt, minden igényt kielégített. A másik háló jó messze volt a nappalitól, így jól elkülönülhetett a lányunk, akinek az esküvőjére mentünk Veszprémbe.”

M. Andrea, hu
Múzsa Vendégház Vendége
„Korszerűen berendezett lakás, maximális felszereltség, kényelem és tisztaság.”
Ingrid, sk
Türkiz Residence Vendége