Balatonfüred
MIKSZÁTH APARTMAN
a szállásról

Az apartman Balatonfüred központi részén a 71-es út mellett , a Balatontól 100 m-re , a Tagore sétánytól 700 m-re helyezkedik el, így gyalogosan minden könnyen megközelíthető. Kényelmes elhelyezés biztosít 4 fő részére. Ideális családosok, párok részére.

Felszereltség:

  • Mini konyha ( teljes felszereltséggel )
  • Nappali,étkezővel
  • Ágy 2 fő részére, TV-vel
  • Hálófülke ( 140-180 cm-es ágy )
  • Fürdőszoba zuhanyzóval
  • Erkély és terasz kerti bútorokkal
  • Ingyenes parkolás zárt udvarban
  • Free wi-fi

A szálláshely korlátlan internet és Tv használatot, a légkondicionáló rendeltetésszerű használatát és a zárt parkolóban történő ingyenes parkolást biztosít Vendégeink számára.

Magyaroszágon a vendégek részére idegenforgalmi adó fizetési kötelezettség van, melynek összegét, 660 Ft/éj/fő (csak 18 éven felüli vendégek részére).

Kábeltelevízió
Ingyenes wifi
Udvar
Terasz
Konyha
Elégedett ügyfeleink

„Kedves szállásadó. Jól felszerelt, tiszta, ízlésesen berendezett, hangulatos szállás. Olyan mint a képeken. Külön örültünk a terasznak grillezési lehetőséggel, a dézsának és a balatoni kilátásnak az erkélyről.”

Attila, hu
Vitorlás Vendégház Vendége

„A szállás fantasztikus! Maga a ház is mesés, de a lakás egy csoda. A közösségi tér két nagy kanapéval szuper lehetőség esti beszélgetésre, szórakozásra. A konyha mindennel felszerelt: kávé, tea állt a rendelkezésünkre.. A központ közelsége ellenére is csendes a hálószoba, az ágyak nagyon kényelmesek, minden szoba légkondicionálóval van ellátva. Csaba nagyon kedves és figyelmes házigazda, mindenben a segítségünkre volt. Csak ajánlani tudom a szállást és bármikor nagyon szívesen vissztérnék!”

Viktoria, sk
Kossuth Loft apartman Vendége

„A helyszín nem is lehetne jobb, közvetlenül a központban, nagyon jól megközelíthető parkolóval. A házigazda nagyon barátságos volt, gyerekjátékokkal, babafürdővel stb. biztosított minket. A hely nagyon modern és stílusos. A házigazda a parkolóban találkozott velünk, hogy segítsen beilleszkedni, és az utolsó napon eljött, hogy segítsen fizetni a parkolásért, mivel nem volt helyi pénzünk. Nagyon lenyűgözött a segítsége tartózkodásunk során. Köszönöm 🙏”

Stephanie, mt
Szabadság tér apartman Vendége

„Lakás a sétány közelében, saját zárt parkoló. Az apartman tulajdonosa nagyon kedves, igyekezett mindent elmagyarázni és kellemessé tenni a nyaralásunkat. A lakástól nem messze élelmiszerbolt és kerékpárút található.”

Eliška, cz
Mikszáth apartman Vendége

„Veszprémi szálláshelyünk üzemeltetésére kértem fel a Chianti Apartments csapatát. Ez az első évünk, mint Vendégház, mind a szálláshely-minősítésben, mind az üzemeltetésben nagy segítségünk voltak, vannak.”

T.Zsanett
Vendégház tulajdonos

„Sajnos nincs időm a Vendégházzal foglalkozni, így felkértem a Chianti Apartments csapatát, hogy segítsenek. Annyira örülök, hogy végre nyáron volt időm a családomra és lett szabadidőm. Nagyon köszönöm munkájukat!”

 

H.Veronika
Berkenye Vendégház tulajdonos

„Nagyon köszönöm a Chianti Apartments csapatának, hogy a szálláshely-minősítés procedúrája lekerül a vállamról. Üzemeltetés tekintem nagyon precíz és megbízható cég,  nagyon szeretek velük dolgozni!”

K. Ágnes
Mikszáth apartman tulajdonos

„Nagyon kedves tulajdonosok. A fogadtatás nagyon meleg volt. A szállás jól felszerelt és jó helyen volt. A parkolóban díjmentesen tudtuk feltölteni e-autóinkat. Nagyon jól éreztük magunkat.”

Isabella
Berkenye Vendégház Vendége

„Az apartman önellátó volt. Izésesen, harmonikusan volt berendezve, a ház nem régiben lett teljeskörűen felújítva. Tetszett az elrendezése, a nappaliban található hálóhelység ötletesen lett elválasztva egy könyvespolccal. A konyha kiválóan felszerelt, minden igényt kielégített. A másik háló jó messze volt a nappalitól, így jól elkülönülhetett a lányunk, akinek az esküvőjére mentünk Veszprémbe.”

M. Andrea, hu
Múzsa Vendégház Vendége
„Korszerűen berendezett lakás, maximális felszereltség, kényelem és tisztaság.”
Ingrid, sk
Türkiz Residence Vendége