Veszprém
Szabadság tér Apartman-Veszprém
a szállásról

A lakás modern ès kènyelmes bútorokkal berendezett és háztartási gépekkel teljeskörűen felszerelt, továbbá gyors wi-fivel és több mint 100 csatornás TV szolgáltatási elérhetőséggel várjuk Vendégeinket.Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően Veszprém nevezetességei gyalogosan könnyen megközelíthetőek. Az apartman kitűnően alkalmas párok, kisebb családok, valamit egyedül utazó vendégek részére.

Felszereltség:

  • 2-4 fős szálláshely
  • Belváros elhelyezkedés
  • Tágas nappali
  • Klíma
  • Free-wi-fi
  • Tv szolgáltatás

Szemèlygèpjàrművel èrkezőknek lehetősègük van igènybe venni a közelben lèvő parkolóhàzat. (Bagonyvár parkolóház).

Tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető, a veszprémi pályudvar 10 perces sétaval elérhető könnyen elérhető.

 

 

 

 

Kábeltelevízió
Ingyenes wifi
Udvar
Konyha
Elégedett ügyfeleink

„Kedves szállásadó. Jól felszerelt, tiszta, ízlésesen berendezett, hangulatos szállás. Olyan mint a képeken. Külön örültünk a terasznak grillezési lehetőséggel, a dézsának és a balatoni kilátásnak az erkélyről.”

Attila, hu
Vitorlás Vendégház Vendége

„A szállás fantasztikus! Maga a ház is mesés, de a lakás egy csoda. A közösségi tér két nagy kanapéval szuper lehetőség esti beszélgetésre, szórakozásra. A konyha mindennel felszerelt: kávé, tea állt a rendelkezésünkre.. A központ közelsége ellenére is csendes a hálószoba, az ágyak nagyon kényelmesek, minden szoba légkondicionálóval van ellátva. Csaba nagyon kedves és figyelmes házigazda, mindenben a segítségünkre volt. Csak ajánlani tudom a szállást és bármikor nagyon szívesen vissztérnék!”

Viktoria, sk
Kossuth Loft apartman Vendége

„A helyszín nem is lehetne jobb, közvetlenül a központban, nagyon jól megközelíthető parkolóval. A házigazda nagyon barátságos volt, gyerekjátékokkal, babafürdővel stb. biztosított minket. A hely nagyon modern és stílusos. A házigazda a parkolóban találkozott velünk, hogy segítsen beilleszkedni, és az utolsó napon eljött, hogy segítsen fizetni a parkolásért, mivel nem volt helyi pénzünk. Nagyon lenyűgözött a segítsége tartózkodásunk során. Köszönöm 🙏”

Stephanie, mt
Szabadság tér apartman Vendége

„Lakás a sétány közelében, saját zárt parkoló. Az apartman tulajdonosa nagyon kedves, igyekezett mindent elmagyarázni és kellemessé tenni a nyaralásunkat. A lakástól nem messze élelmiszerbolt és kerékpárút található.”

Eliška, cz
Mikszáth apartman Vendége

„Veszprémi szálláshelyünk üzemeltetésére kértem fel a Chianti Apartments csapatát. Ez az első évünk, mint Vendégház, mind a szálláshely-minősítésben, mind az üzemeltetésben nagy segítségünk voltak, vannak.”

T.Zsanett
Vendégház tulajdonos

„Sajnos nincs időm a Vendégházzal foglalkozni, így felkértem a Chianti Apartments csapatát, hogy segítsenek. Annyira örülök, hogy végre nyáron volt időm a családomra és lett szabadidőm. Nagyon köszönöm munkájukat!”

 

H.Veronika
Berkenye Vendégház tulajdonos

„Nagyon köszönöm a Chianti Apartments csapatának, hogy a szálláshely-minősítés procedúrája lekerül a vállamról. Üzemeltetés tekintem nagyon precíz és megbízható cég,  nagyon szeretek velük dolgozni!”

K. Ágnes
Mikszáth apartman tulajdonos

„Nagyon kedves tulajdonosok. A fogadtatás nagyon meleg volt. A szállás jól felszerelt és jó helyen volt. A parkolóban díjmentesen tudtuk feltölteni e-autóinkat. Nagyon jól éreztük magunkat.”

Isabella
Berkenye Vendégház Vendége

„Az apartman önellátó volt. Izésesen, harmonikusan volt berendezve, a ház nem régiben lett teljeskörűen felújítva. Tetszett az elrendezése, a nappaliban található hálóhelység ötletesen lett elválasztva egy könyvespolccal. A konyha kiválóan felszerelt, minden igényt kielégített. A másik háló jó messze volt a nappalitól, így jól elkülönülhetett a lányunk, akinek az esküvőjére mentünk Veszprémbe.”

M. Andrea, hu
Múzsa Vendégház Vendége
„Korszerűen berendezett lakás, maximális felszereltség, kényelem és tisztaság.”
Ingrid, sk
Türkiz Residence Vendége